Opdrachten update
De nieuwste vacante opdrachten vanaf het internet in de mailbox.

Met de ‘Opdrachten update’ de nieuwste vacante interim opdrachten vanaf het internet in de mailbox!

Via een groot aantal websites worden vacante interim opdrachten aangeboden. Het internet is echter groot en het naspeuren van al deze pagina’s kost een hoop tijd. Het scansysteem van de ‘Opdrachten update’ neemt deze taak van je over!

De ‘Opdrachten update’ tipt je over de nieuwste opdrachten die via het ‘het web’ openbaar zijn gepubliceerd. Heel handig, want via deze e-mail nieuwsbrief komen actuele projecten als een verzamellijst naar je toe. Eén ‘klik’ later staat de betreffende pagina van de intermediair/opdrachtgever direct en volledig op je beeldscherm. Reageren wordt zo wel heel eenvoudig! Daarnaast is deze informatie natuurlijk ook interessant om een gevoel bij de ontwikkelingen in de markt te houden….

Het overzicht verschijnt tenminste twee maal per week en is bedoeld voor de interim manager die als zelfstandige/freelancer of op ‘pay-roll’ basis werkzaam is. In het zoeksysteem zijn de meeste disciplines uit de branche vertegenwoordigd, waaronder finance, sales, marketing, communicatie, ICT, HRM, juridische zaken en inkoop.

De ‘Opdrachten update’ is onderdeel van het Partner Abonnement van het Interim Netwerk. Dit platform voor (zelfstandige) interim managers en intermediairs geeft haar Partner Abonnees toegang tot een compleet dienstenpakket om sneller aan een volgende opdracht te komen. Naast het ontvangen van de al eerder genoemde ‘Opdrachten update’ biedt het de deelne(e)m(st)ers:
  • opname van je gegevens in 'De beste Interim Database': samen bouwen aan een goed en volledig bijgewerkt informatiebestand voor geïnteresseerden;
  • profielpublicatie, waardoor je actuele CV 24 uur per dag, 7 dagen per week via het internet is te raadplegen en door geïnteresseerden is te downloaden als Word document;
  • automatische opdrachten matching: zodra een passende vacante opdracht bij het Interim Netwerk wordt aangeboden, ontvangt de plaatser van deze oproep als eerste jouw gegevens mét een directe link naar je CV;
  • automatische opname in het oproepenbestand van het Interim Netwerk mét daarbij een directe link naar je CV.
Deelname aan het Interim Netwerk is gratis. Een compleet Partner Abonnement is mogelijk voor omgerekend nog geen veertig euro per maand. Voor een periode van een half jaar of een jaar. Daarna is er geen vervolgverplichting: wanneer de ‘betaalperiode’ is verstreken vervalt automatisch het abonnement.

Interesse? Door het invullen van je gegevens in de rechterkolom van deze pagina kan nadere informatie worden aangevraagd. Over het Partner Abonnement én het Interim Netwerk. Daarbij ontvang je direct een voorbeeld exemplaar van de ‘Opdrachten update’. (En klik hier om direct terug naar boven te gaan.)
Informatie aanvraag voor interim managers.

Door het invullen van het onderstaande formulier krijg je alle informatie over de ‘Opdrachten update’, het Interim Netwerk en het Partner Abonnement.

E-mail adres:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijfsnaam:
Opmerkingen:
Gratis opname van site in de Opdrachten Update.

Opdrachtgevers/intermediairs die vacante opdrachten op hun site hebben staan kunnen deze gratis laten opnemen in het scansysteem van de Opdrachten update. Vul hiertoe de onderstaande gegevens in. Zodra de aanvraag is verwerkt wordt hiervan een bericht verzonden.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
E-mail adres:
Telefoon:
Website:
Opmerkingen:

interimnetwerk
www.interim-netwerk.nl